Bioklapin Asiakastietosuojasta

Hyvä asiakas, EU:n tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018.

Bioklapi Oy tietosuoja asiasta vastaa Bioklapi Oy, Rauno Salmela

Henkilörekisteri Bioklapi Oy ei pidä yllä erillistä henkilörekisteriä. Verkkokauppa yhteydessä pidettävä henkilörekisteri ylläpitää ja vastaa  Pulse247 Oy joka käsittelee verkkokaupassa käsiteltäviä henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Henkilötietoja käyttö Keräämme ja tallennamme henkilötietoja, joita tarvitaan tilausten toimittamiseen ja seuraamiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi toimitusosoite, sähköposti ja puhelinnumero, johon kuljetusyhtiö voi ottaa yhteyttä kotiinkuljetusta varten. Käytämme myös henkilötietoja Bioklapi Oy markkinointiin ja uutisaiheiden viestittämiseen. Voit milloin tahansa muuttaa antamiasi markkinointilupia omilla sivuillasi.

Kaikki tilausvaiheessa tarvittu tieto ei tallennu järjestelmiimme. Tallentumattomia tietoja ovat esimerkiksi henkilötunnus sekä pankki- ja luottotiedot.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste Asiakas halutessa voin pyytää henkilötietojen poistamista ja tarkistamista. Voit tarkistaa ja muuttaa omien käyttäjätunnuksien avulla henkilötietojasi, jotka olet ilmoittanut meille. Voit halutessasi pyytää meitä muuttamaan tai korjaamaan itseäsi koskevia tietoja.

Tietoja säilytetään Asiakastiedot säilyvät Pulse247 Oy ylläpitämässä rekisterissä kunnes asiakkaan tai yrityksen pyynnöstä tiedot päivitetään tai poistetaan. 

Muu organisaatio jolla on oikeudet päästä henkilötietoihin Pulse247 Oy, Y-tunnus 2131570-6 Postiosoite: Syväojankatu 3 A, 87700 Kajaani, Puhelin: 020 741 9173 

Henkilötietoja luovuttaminen  muille tai EU:n ulkopuolelle  Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolelle

Henkilön tietosuojaoikeudet  Henkilöllä on oikeudet tarkistaa rekisterissä olevat tiedot halutessaan

Henkilön oikeudet
Henkilöllä on oikeus tehdä tarvittaessa valitus tietosuojaviranomaiselle

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaamasi tuotteet toimitetaan yleensä 4-6 arkipäivän (max. 10 arkipäivän) kuluessa tilauksesta ilmoittamaasi osoitteeseen. Tuotteet voidaan jättää toimitusosoitteeseen vastaanottajan olematta paikalla. Jakeluaika 8-16 välillä. Toimitamme tuotteet kuljetusyhtiöllä lähimpään purkupaikkaan.Toimituspaikkaan tulee olla esteetön pääsy. Ostaja vastaa siitä, että tie on min. 3,5 m leveä ja vapaa ajokorkeus on ainakin 4,5 m ja että tie kantaa raskaan kuorma-auton. Talvella lumi tulee olla aurattu ja tie hiekoitettu. Toimituksen edellytyksenä on, että Ostajan toimituspaikka on näissä mainittujen vaatimusten mukainen. Myyjä ei vastaa kuljetusten mahdollisista tiestölle tai pihalle aiheutuvista vahingoista, kuten tiestön painumisesta. Mikäli kuljetusyhtiö ei asiakkaasta johtuvista syistä voi toimittaa tuotetta perille sovittuna ajankohtana, palautuvat tuotteet valmistajalle. Asiakkaan on maksettava uusi kuljetusmaksu saadakseen tuotteet myöhempänä ajankohtana.

Tuotteen voit tilata myös muuhun kuin kotiosoitteeseesi, esimerkiksi kesämökille, työpaikalle tai asiakkaasi osoitteeseen. Toimitusosoite annetaan tilauksen yhteydessä

Leveranssätt och -villkor
Inom 4 vardagar från beställningen får du en beställningsbekräftelse eller en fraktsedel samt kontaktuppgifter till transportföretaget.
Produkterna du beställt levereras i regel inom 4-6 vardagar (max. 10 vardagar) från beställningen till den adress du angett. Produkterna kan lämnas på leveransadressen även om mottagaren inte är på plats. Utdelningstid mellan 8-16. Vi levererar produkterna med transportbolaget till närmaste avlastningsställe. Ifall transportbolaget inte kan leverera produkterna ända fram av orsaker som beror på kunden, kommer produkterna att returneras till tillverkaren. Kunden bör betala en ny transportavgift för att få produkterna vid en senare tidpunkt.

Du kan också beställa en produkt till en annan adress än din hemadress, t.ex. till stugan, arbetsplatsen eller din kunds adress. Leveransadressen anges i beställningen.