Haluatko tietää oman puukattilan HYÖTYSUHTEEN? Lue lisää.

Puulämmitys kattilan käyttäjät,
Haluatko tietää oman puukattilan HYÖTYSUHTEEN? Tarjoamme kaikille meidän asiakkaille VELOITUKSETTA arvion kattilasi hyötysuhteesta. Vaatimus on että tehdyssä testissä poltetaan Bioklapin brikettiä.

Miksi testissä tulee polttaa Bioklapin brikettiä:
1. Polttoaine tunnetaan => havupuu
2. Energiansisältö tiedetään => Enas Oy analyysitodistus
3. Palo-ominaisuus tunnetaan => Erinomainen palo-ominaisuus verrattuna useaan muuhun brikettiin
4. + Olet kokenut Bioklapien polttaja => osaat polttaa brikettejä oikein

Hyötysuhteen määrittelyssä ei huomioida putkiverkoston vesitilavuutta (patterit, putket) ja virtauksesta johtuvia häviöitä.
Jos mahdollista sulje lämpimän käyttöveden kulutus lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden osalta (suihku yms.) tällöin tulos antaa hyvinkin tarkan tiedon kattilan hyötysuhteesta. Jos lämpimän veden kulutusta ei testin aikana ole mahdollista sulkea, on saatu tulos kuitenkin riittävän tarkka kertomaan sinulle kattilan hyötysuhteesta.

Ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.
Huom! Usein saatu tulos on POSITIIVISESTI yllättävä ja perusteita uuden kattilan hankinta ei ole tältä osin.
Tarvittavat tiedot:
- Varaajan + kattilan vesitilavuus
- Varaajan ja kattilan alku- ja loppulämpötilat
- Poltettu brikettimäärä (kg)

Terveisin,
Bioklapi

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tilaamasi tuotteet toimitetaan yleensä 4-6 arkipäivän (max. 10 arkipäivän) kuluessa tilauksesta ilmoittamaasi osoitteeseen. Tuotteet voidaan jättää toimitusosoitteeseen vastaanottajan olematta paikalla. Jakeluaika 8-16 välillä. Toimitamme tuotteet kuljetusyhtiöllä lähimpään purkupaikkaan.Toimituspaikkaan tulee olla esteetön pääsy. Ostaja vastaa siitä, että tie on min. 3,5 m leveä ja vapaa ajokorkeus on ainakin 4,5 m ja että tie kantaa raskaan kuorma-auton. Talvella lumi tulee olla aurattu ja tie hiekoitettu. Toimituksen edellytyksenä on, että Ostajan toimituspaikka on näissä mainittujen vaatimusten mukainen. Myyjä ei vastaa kuljetusten mahdollisista tiestölle tai pihalle aiheutuvista vahingoista, kuten tiestön painumisesta. Mikäli kuljetusyhtiö ei asiakkaasta johtuvista syistä voi toimittaa tuotetta perille sovittuna ajankohtana, palautuvat tuotteet valmistajalle. Asiakkaan on maksettava uusi kuljetusmaksu saadakseen tuotteet myöhempänä ajankohtana.

Tuotteen voit tilata myös muuhun kuin kotiosoitteeseesi, esimerkiksi kesämökille, työpaikalle tai asiakkaasi osoitteeseen. Toimitusosoite annetaan tilauksen yhteydessä

Leveranssätt och -villkor
Inom 4 vardagar från beställningen får du en beställningsbekräftelse eller en fraktsedel samt kontaktuppgifter till transportföretaget.
Produkterna du beställt levereras i regel inom 4-6 vardagar (max. 10 vardagar) från beställningen till den adress du angett. Produkterna kan lämnas på leveransadressen även om mottagaren inte är på plats. Utdelningstid mellan 8-16. Vi levererar produkterna med transportbolaget till närmaste avlastningsställe. Ifall transportbolaget inte kan leverera produkterna ända fram av orsaker som beror på kunden, kommer produkterna att returneras till tillverkaren. Kunden bör betala en ny transportavgift för att få produkterna vid en senare tidpunkt.

Du kan också beställa en produkt till en annan adress än din hemadress, t.ex. till stugan, arbetsplatsen eller din kunds adress. Leveransadressen anges i beställningen.