Bioklapit puubriketit ovat eriomainen ja luotettava kodin takan lämmittäjä sekä hyvä vaihtoehto polttopuille. Tehokas ja puhdas palaminen yhdessä varmistavat erinomaisen lopputuloksen.

Kun etsit helppoa, luotettavaa ja siistiä vaihtoehtoa lämmittää kodin tulisijat tutustu Bioklapin puubrikettiin.

KUINKA EKOLOGINEN OSTAMASI PUUBRIKETTI ON?

Suomessa myynnissä olevista puubriketeistä lähes kaikki ovat valmistettu ulkomailla (Venäjä, Ukraina, Valkovenäjä, Baltian jne.). Puutteelliset tiedot tuotteesta ja alkuperämaasta ovat puubriketeissä hyvin yleisiä. Tuotetiedot ja valmistusmaa tulisi käydä ilmi pakkauksesta, mutta valitettavan usein näkee, että tiedot ovat vajaita tai ne puuttuvat jopa kokonaan. Kuluttajalla on oikeus saada tuotetiedot, mutta tietääkö aina myyjäkään niitä? Me Bioklapi Oy:ssä haluamme olla mahdollisimman läpinäkyviä tuotteemme valmistus- ja kuljetusprosessissa.

Bioklapi Oy:n puubriketit, Bioklapit, on valmistettu Pudasjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Bioklapit valmistetaan sahanpurusta, jota syntyy ylijäämänä hirsitaloja valmistavan Kontiotuote Oy:n tehtaalla. Kontiotuote Oy sijaitsee samassa pihapiirissä kuin Bioklapi Oy, joten raaka-aine saadaan käyttöön helposti, ilman kuljetuskuluja.

Bioklapien kuljetusmatka asiakkaille on keskimäärin 380 kilometriä ja suuri osa Bioklapeista menee Etelä-Suomeen. Kuljetus on järjestetty mahdollisimman ekologisesti, hyödyntäen logistiikkayhtiöiden vajaa kapasiteettia. Tämä tarkoittaa sitä, että rekat jotka kuljettavat Pohjois-Suomeen tavaraa, palaisivat takaisin etelään mahdollisesti vajaalla kuormalla. Vajaan kuorman sijaan rekat ottavatkin Pudasjärveltä mukaansa Bioklapin puubrikettejä ja vievät ne Bioklapin asiakkaille. Yksikään rekka ei siis aja varta vasten hakemaan Bioklapeja.

Jos valitset Bioklapeja, niin tiedät, mistä ja missä ne on valmistettu. Pystyt lukemaan tiedot Bioklapin tuoteselosteesta ja samalla voit lukea myös Bioklapien käyttöohjeet. Myös Bioklapin kuljettaminen asiakkaille on järjestetty niin ekologisesti kuin se on mahdollista.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit