Bioklapit puubriketit ovat eriomainen ja luotettava kodin takan lämmittäjä sekä hyvä vaihtoehto polttopuille. Tehokas ja puhdas palaminen yhdessä varmistavat erinomaisen lopputuloksen.

Kun etsit helppoa, luotettavaa ja siistiä vaihtoehtoa lämmittää kodin tulisijat tutustu Bioklapin puubrikettiin.

Bioklapin Asiakastietosuojasta

Bioklapin Asiakastietosuojasta

Hyvä asiakas, Bioklapilla noudatamme EU:n tietosuoja-asetuksen (25.5.2018) mukaisesti kaikkien asiakkaittamme henkilötietoja.

Bioklapi Oy tietosuoja asiasta vastaa Bioklapi Oy, Rauno Salmela

Henkilörekisteri Bioklapi Oy ei pidä yllä erillistä henkilörekisteriä. Verkkokauppa yhteydessä pidettävä henkilörekisteri ylläpitää ja vastaa Pulse247 Oy joka käsittelee verkkokaupassa käsiteltäviä henkilötietoja rekisterinpitäjän lukuun EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Henkilötietoja käyttö Keräämme ja tallennamme henkilötietoja, joita tarvitaan tilausten toimittamiseen ja seuraamiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi toimitusosoite, sähköposti ja puhelinnumero, johon kuljetusyhtiö voi ottaa yhteyttä kotiinkuljetusta varten. Käytämme myös henkilötietoja Bioklapi Oy markkinointiin ja uutisaiheiden viestittämiseen. Voit milloin tahansa muuttaa antamiasi markkinointilupia omilla sivuillasi.

Kaikki tilausvaiheessa tarvittu tieto ei tallennu järjestelmiimme. Tallentumattomia tietoja ovat esimerkiksi henkilötunnus sekä pankki- ja luottotiedot.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste Asiakas halutessa voin pyytää henkilötietojen poistamista ja tarkistamista. Voit tarkistaa ja muuttaa omien käyttäjätunnuksien avulla henkilötietojasi, jotka olet ilmoittanut meille. Voit halutessasi pyytää meitä muuttamaan tai korjaamaan itseäsi koskevia tietoja.

Tietoja säilytetään Asiakastiedot säilyvät Pulse247 Oy ylläpitämässä rekisterissä kunnes asiakkaan tai yrityksen pyynnöstä tiedot päivitetään tai poistetaan.

Muu organisaatio jolla on oikeudet päästä henkilötietoihin Pulse247 Oy, Y-tunnus 2131570-6 Postiosoite: Syväojankatu 3 A, 87700 Kajaani, Puhelin: 020 741 9173

Henkilötietoja luovuttaminen muille tai EU:n ulkopuolelle Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolelle

Henkilön tietosuojaoikeudet Henkilöllä on oikeudet tarkistaa rekisterissä olevat tiedot halutessaan

Henkilön oikeudet
Henkilöllä on oikeus tehdä tarvittaessa valitus tietosuojaviranomaiselle

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit